PLATĂ ȘI LIVRARE

OPȚIUNI DE PLATĂ

1) Plata ramburs
Puteți achita comanda în numerar la curier, la uşa dumneavoastră, chiar în momentul livrării coletului. Comanda dumneavoastră va fi expediată în următoarea zi lucrătoare*, imediat după confirmarea acesteia.

2) Plata cu cardul
O altă opțiune este, de asemenea, plata cu cardul — situație în care sunt necesare: numărul cardului, data de expirare și codul CVV al cardului. Datele dumneavoastră cu caracter personal ajung la noi prin gateway-ul securizat de plată PayU. Sport Concept nu are acces la datele cu caracter personal, ele fiind strict folosite pentru plată. Comanda dumneavoastră va fi expediată în următoarea zi lucrătoare*, imediat după ce plata dumneavoastră este confirmată.

3) Transfer bancar
Puteți achita comanda și prin transfer bancar: 
IBAN: RO34 BTRL 0360 1202 H199 87XX
Banca: Banca Transilvania S.A.
Simbol variabil: numărul comenzii Dvs. 
Comanda dumneavoastră va fi expediată în următoarea zi lucrătoare* după ce primim plata în cont.

LIVRARE

* În unele cazuri (de exemplu, lipsa codului poștal, sărbători legale, situaţii care ţin de mentenanţa bazei noastre de date, solicitări special în scris din partea dumneavoastră, şamd), ne poate lua până la 3 zile să expediem comanda dumneavoastră. Imediat ce comanda a fost expediată, veți primi o confirmare prin email pentru a vă înștiința că produsele cumpărate sunt deja pe drum (email-ul include si numarul de AWB).

** Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile de peste 300 Lei.


Operator de transport

Preț

Termen de livrare (zile lucratoare)

Livrare gratuită începând cu

Romania

Fan Courier - livrare domiciliu

15

2-3

300 RON