Boots Snowboard - Echipament Snowboard
MENIU
Comenzi telefonice: +40724.117.238 / +40727.090.990
Program magazin Timisoara: Luni Vineri: 11-19 / Sambata: 10-14
PRODUSE DISPONIBILE - 25


Boots Snowboard

Boots de snowboard, confortabili si de calitate. Combinatia intre legaturi si boots trebuie sa fie ok. Daca booti sunt prea largi sau prea mici nu te vei simti bine in zapada.

La ce trebuie sa fi atent cand alegi boots snowboard


Soft Boots pentru snowboard - cel mai folosit tip de boots. Acestia au 2 componente: o carcasa exterioara si un liner interior. In functie de model pot fi separate sau fixate impreuna. De obicei liner-ul va avea si un siste de fixare de tip siret.

Booti au o talpa si carcasa dintr-un material rezistent si dur, dar sunt totusi mult mai confortabil de purtat decat un clapar. Foarte important in alegerea unei perechi de boots e flex-ul acestora. Un flex mic e ideal pentru freestyle/park/trickuri. Un flex mediu e ok pentru all mountain. Un flex ridicat e pentru offpiste/powder unde ai nevoie de control si raspuns instant din partea placii. Flex mare e necesar si pentru racing.

Daca preferi sa faci putin din toate, trickuri, partie, putin offpiste, niste boots de all-mountain cu flex mediu sunt ideali.
Sistemul de inchidere e un element diferentiator la boots. Exista varianta clasica, cu siret, dar avem si boos cu sisteme de prindere rapida, de tipul Speed Lacing. Doar tragi de cablu, strangi si esti gata de plecare.

Liner-ul interior e foarte important pentru confort si functionalitate. Exista si liner-uri care se termoformeaza pe piciorul fiecarui rider individual. La Sport Concept se pot termoforma atat boots cat si clapari de ski. Exista si liner-uri ce au un mic grad de amortizare, special pentru trickuri.

Liner-ul detasabil e ideal pentru uscarea rapida a boots-ilor dupa o zi lunga de dat.
E foarte important ca atunci cand probezi o pereche de boots sa faci asta folosind sosete de snowboard/ski in picioare. Cand stai drept in picioare degetul mare ar trebui sa ajunga pana la marginea pantofului interior (liner). Cand cobori in pozitia de riding (genunchi indoiti, spate drept) calcaiul trebuie sa stea stabil si tot piciorul sa alunece putin spre spatele bootului. Puin joc pe verticala e normal in zona calcaiului, dar daca poti ridica calcaiul prea usor, marimea e prea mare.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Fii printre primii care primesc informațiile despre promotii, produse noi si oferte exclusive!
Plati securizate folosind PAYU
Cosul tau

Coșul este gol.
Poți cumpăra produse de pe pagina specifică a fiecarui produs